Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Κάθε κατεργάρης .....στον πάγκο του!

Καλημέρα , καλημέρα! Επιστρέψαμε και εμείς με τη σειρά μας στο σπιτικό μας! Γυρίσαμε μόλις εχθές. Δέκα μέρες εξοχής,παιχνιδιού,διασκέδασης και παρέας με αγαπημένα μας πρόσωπα!! Περάσαμε πολύ όμορφα και καταχαρήκαμε την εξοχή!! Παντού πράσινο με πινελιές διαφόρων χρωμάτων από τα μικρά και τα μεγάλα λουλούδια!! Μαζέψαμε και εμείς μερικά κρινάκια και τα φέραμε στο σπίτι μας. Τα στολίσαμε και στο βάζο μας και τώρα τα απολαμβάνουμε! Σας αρέσουν; Υπάρχουν πολλά τέτοια στο χωριό μας και πολύ κοντά στο σπίτι μας! Υπάρχει ένα ποταμάκι που περνά και αριστερά και δεξιά του είναι γεμάτος ο τόπος!!Πήγαμε και στο αμπέλι μας και μαζέψαμε αμπελόφυλλα για τα ντολμαδάκια μας!Δεν είναι και εύκολη δουλεία! Εντάξει το μάζεμα, αλλά το πλύσιμο και η διαδικασία μέχρι να τα καταψύξεις είναι λίγο κουραστική!!! Τα καταφέραμε όμως και τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο του στεγνώματος!!Τι άλλο κάναμε! Πολλά και διάφορα! Μας βοήθησε και ο καιρός μιας και θύμιζε καλοκαιράκι! Έτσι σχεδόν κάθε απόγευμα κάναμε τον περίπατο μας καταλήγοντας λίγο έξω από το χωρίο σε μία γραφική λιμνούλα γεμάτη πέστροφες και παπίτσες! Εκεί λοιπόν έχει καφετέρια και εστιατόριο και φυσικά κούνιες για τα μικρά.Ο Βασίλης.... δε σας λέω τίποτα, όλο Αααααααααααααα και Ααααααααααααα το παιδάκι μου! Πήγαμε και στη θάλασσα που ήταν λίγο φουσκωμένη και ενθουσιαστήκαμε!!

Πέρασαν οι μέρες μας πολύ όμορφα και πολύ γρήγορα μπορώ να πω! Μπήκαμε ξανά στην καθημερινότητά μας και περιμένουμε για την επόμενη εξόρμηση μας!! Φιλιά πολλά και Καλή μας εβδομάδα.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Καλές Γιορτές

Καλημέρα! Το ξέρω ότι χάθηκα από τη γειτονιά, δυστυχώς αυτές τις μέρες ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος!! Μια τα τσουρέκια, μια τα κουλουράκια, μια τα καλτσουνάκια πάνε ..... πέρασαν οι μέρες και ήρθε η ώρα που θα φύγω και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα!!!! Έτσι λοιπόν σήμερα ξεκίνησα μαζεύοντας τα ρούχα μας μιας και αύριο το πρωί ταξιδεύουμε για το νησί!!! Ο πιο δύσκολος είναι ο μικρός μιας και πρέπει να πάρουμε μαζί μας όλη σχεδόν την προίκα!!

Εύχομαι λοιπόν σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!! Ελπίζω φέτος το Άγιο Φως να γεμίσει τις ψυχές μας με περισσότερη αγάπη που τόσο πολύ λείπει στις μέρες μας!

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Τελειωμένα ....νοικοκυρεμένα !!!!!

Συχνά διαβάζω στα blog πως όλες μας λίγο πολύ έχουμε κάποιο εργόχειρο που το έχουμε αφήσει στη μέση!! Ε ε ε ε να μην έχω και εγώ ένα!!! Να το... ένα κέντημα!! Το ξεκίνησαααα.... καλύτερα να μη σας πω πότε!! Αποφάσισα λοιπόν να το τελειώσω έτσι ώστε να φτιάξω αυτό που είχα αποφασίσει αρχικά! Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό για το δωμάτιο του μικρού Βασίλη!!Το σχέδιο το βρήκα από περιοδικό. Αγόρασα και εταμίν γαλάζιο και το ξεκίνησα! Πρέπει να κεντήσω ακόμα δυο ζευγαράκια Μου φαίνονται πολύ χαριτωμένα αυτά τα ανθρωπάκια και πολύ χαρούμενα τα χρώματα!!
Επίσης τελείωσα και το γιλεκάκι που μου έπλεκα! Μου βγήκε το V λίγο μεγαλύτερο από το αναμενόμενο αλλά με το φραμπαλαδάκι γύρω γύρω το μάζεψα λίγο! Τελικά αυτό το νήμα είναι πολύ εύκολο στην πλέξη και πολύ στρωτό! Πως σας φαίνεται!!!!
Πρέπει να σας αφήσω τώρα!! Δυστυχώς κλείνουν τα μάτια μου από τη νύστα!! Ήταν πολύ κουραστική η σημερινή μέρα.Συγύρισμα,ξεσκόνισμα,σφουγγάρισμα,πλύσιμο μπαλκονιών και φυσικά απογευματινή βόλτα στις κούνιες με το μικρό είναι μερικές από τις σημερινές δουλείες! Τα έκανα όλα σήμερα γιατί θέλω να έχω την Κυριακή ελεύθερη για την οικογένεια!!!

Καλό σας βράδυ και μία υπέροχη Κυριακή να έχουμε!!!

Το πρωτο μου βραβειο

Το πρωτο μου βραβειο
Απο την καλή μου Πουαντερί

Βραβείo

Βραβείo
Απο τη φίλη μου Μαrilise

Βραβείο

Βραβείο
Marilise σ΄ευχα ριστώ πολύ!

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας
Από τη φίλη μου ΜΑΡΗ

Βραβειο Αξιαγαπητου Blog

Βραβειο Αξιαγαπητου  Blog
Από τις φίλες μου Εύα, Βίκυ, Δημιουργία, Πουαντερί και Γαστερόπληξ

Βραβειο Χρυσου Blog

Βραβειο Χρυσου Blog
Απο τη φίλη μου Xrysa

Ενα ακομα βραβειο

Ενα ακομα  βραβειο
Απο την αξιαγάπητη φίλη μου Πουαντερι