Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Πασχαλινές Λαμπάδες συνέχεια......

Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Επιτέλους κατάφερα να τελειώσω τις λαμπάδες που σας είπα στην προηγούμενη ανάρτηση! Και όχι μόνο αυτές τις δυο... αλλά και άλλες πέντε! Τέσσερις για τα αγόρια ξαδέλφια και μια για μια ένα μικρό κοριτσάκι που αγαπώ πολύ!

Έχω βγάλει πολλές φωτογραφίες και ελπίζω να χωρέσουν όλες! Αρχικά διακόσμησα τις λαμπάδες των κοριτσιών με την τεχνική της χαρτοπετσέτας! Πρώτη φορά ασχολήθηκα και το καταδιασκέδασα!Στην παιδική κόλλησα παπάκια και στις άλλες δυο κόλλησα λουλουδάκια! Των αγοριών τις ζωγράφισα με ακρυλικές μπογιές! Η ζωγραφική δεν είναι και το δυνατό μου σημείο μπορώ να πω!! Τέλος, μόλις στέγνωσαν τους έβαλα και λίγο glitter!!



Δυσκολεύτηκα να στερεώσω τα κολιεδάκια αλλά τελικά τα κατάφερα. Για τα αγόρια μου έφτιαξα μπρελόκ με γατάκια και σκυλάκια και στη παιδική βρήκα μια όμορφη ξύλινη νεράιδα και τη στόλισα!


Και για να τις αμπαλάρω... έφτιαξα φακελάκια με τούλι και τις έβαλα μέσα. Έδεσα και με κορδέλες τη κορυφή τους... και έτοιμες να δωριστούν!


Ελπίζω να τις χαρούν τα ξαδέλφια μου όπως τις χάρηκα και γω όταν τις έφτιαχνα!! Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια στη μέρα μας!








Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Κοσμήματα Felt!!

Καλημέρα!
Με έπιασε προκοπή και ένιωσα ότι είχα καιρό να ασχοληθώ με το felt! Έτσι λοιπόν όλη μέρα χθες έφτιαχνα μπαλάκια από μαλλί για Felting! Πόνεσε η παλάμη μου μπορώ να σας πω!! Εφτιαχνα ... έφτιαχνα.... και επιτέλους γέμισα ένα μπολάκι! Περίπου 70 μπαλάκια σε διάφορα χρώματα!

Και μόλις κοίμισα τον μικρό ταραξία... άνοιξα τα κουτιά με τα υλικά και τα εργαλεία και έψαχνα ιδέες!! Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω δυο κολιεδάκια για τις αγαπημένες μου ξαδέλφες! Θα τους τα κάνω δώρο τώρα στις γιορτές του Πάσχα!

Ένα μακρύ κολιεδάκι ...


Και ένα πιο κοντό...


Σκέφτομαι να τα διακοσμήσω πάνω σε λαμπάδες που αγόρασα, λευκές, αφού πρώτα στολίσω και λίγο τα κεράκια.

Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια στη μέρα μας!!

Αααα και μόλις τελειώσω τα λαμπαδάκια... θα κάνω σχετική ανάρτηση.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Αποθήκευση υλικών και εργαλείων!!!

Καλημέρα!
Τι όμορφη μέρα έχει σήμερα και τι κρίμα που δεν μπορούμε να την απολαύσουμε μιας και ο μικρός μου είναι άρρωστος!! Ίωση γαστρεντερίτιδας είπε ο παιδίατρος!! Βέβαια την όρεξη για σκανταλιές δεν την έχουμε χάσει .... είμαστε όλο ενέργεια!!!

Εδώ και καιρό έψαχνα τρόπο και χώρο να αποθηκεύσω και να βάλω σε τάξη όλα αυτά τα υλικά, εργαλεία και τα νήματα που χρησιμοποιώ!! Βλέπετε τώρα με τον ερχομό του μωρού πρέπει να αδειάσω κάποια ράφια από τις ντουλάπες! Έκανα λοιπόν μια βόλτα στο Πλαίσιο και βρήκα πανέμορφα βαλιτσάκια για αποθήκευση εργαλείων και μικρών αντικειμένων όπως χάντρες, μεταλλικά στοιχεία, κορδέλες κτλ. Πήρα μερικά και ενθουσιάστηκα πολύ από τη χρησιμότητά τους.

Το δεύτερο θέμα μου τώρα ήταν " Που θα μπουν όλα αυτά τα κουτιά;". Με μια βόλτα στο Praktiker βρήκα και την λύση που ζητούσα. Αγόρασα μια ντουλάπα υφασμάτινη με μεταλλικό σκελετό και την έστησα στο μπαλκόνι μου. Εκεί κατάφερα και αποθήκευσα τα πάντα. Πήρα και μια κρεμαστή παπουτσοθήκη και ταξινόμησα και τα περισσεύματα των μαλλιών, κρέμασα και μερικές τσάντες με διάφορα υλικά στις κρεμάστρες και έτοιμη η αποθήκη μου!

Τώρα ξέρω που βρίσκονται όλα τα υπάρχοντά μου και δεν χρειάζεται να ψάχνω στις ντουλάπες για να βρω κάτι! Το τι υλικά ξεχασμένα βρήκα ... τι να σας λέω! Είχα ξανα αγορασμένα πολλά από αυτά !

Σας βάζω και μερικές φωτογραφίες για να δείτε. Βέβαια υπάρχει ένα αρνητικό! Πρώτον είναι έξω στο μπαλκόνι και θα λερώνεται εύκολα και δεύτερον δεν κλείνουν οι κουρτινούλες! Το ευτυχές είναι ότι το χρώμα της είναι μαύρο και για να λύσω και το δεύτερο πρόβλημα, λέω να πάρω φερμουάρ με το μέτρο και να το ράψω γύρω γύρω.


Καλό Σαββατοκύριακο και πολλά φιλιά!!

Το πρωτο μου βραβειο

Το πρωτο μου βραβειο
Απο την καλή μου Πουαντερί

Βραβείo

Βραβείo
Απο τη φίλη μου Μαrilise

Βραβείο

Βραβείο
Marilise σ΄ευχα ριστώ πολύ!

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας
Από τη φίλη μου ΜΑΡΗ

Βραβειο Αξιαγαπητου Blog

Βραβειο Αξιαγαπητου  Blog
Από τις φίλες μου Εύα, Βίκυ, Δημιουργία, Πουαντερί και Γαστερόπληξ

Βραβειο Χρυσου Blog

Βραβειο Χρυσου Blog
Απο τη φίλη μου Xrysa

Ενα ακομα βραβειο

Ενα ακομα  βραβειο
Απο την αξιαγάπητη φίλη μου Πουαντερι