Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ζακετάκι για τον μικρό μου!!!!

Εδώ και δύο μήνες έχω ξεκινήσει ένα ζακετάκι για τον μικρό μου!! Ναι ... ναι... το ξέρω και ακόμα να το τελειώσω!!!! Μια το ένα μια το άλλο όλο και λιγοστεύει ο ελεύθερος χρόνος μου!!

Το νήμα που χρησιμοποιώ είναι το ZARA 100% lana extra fine merino, είναι ότι πρέπει για μικρά παιδάκια. Το πλέκω με βελόνες Νο 3 για να γίνει λίγο πιο σταθερό. Tο βασικό χρώμα είναι το μπλε σκούρο για την πλάτη και καρεδάκια από εκρου και γαλάζιο για τα μπροστινά. Η κουκούλα θα γίνει ριγέ και από το τρία χρώματα. Το σχέδιο το βρήκα σε ένα Ιταλικό περιοδικό πλεξίματος για μωράκια και μικρά παιδιά. Είναι το Lana & Bimbi. Κρίμα να μην υπάρχουν και τέτοια περιοδικά στην Ελλάδα! Ευτυχώς όμως που μπορούμε να τα προμηθευτούμε μέσω net. Όσο για τα μανικάκια, στο σχέδιο τα έχει μονόχρωμα στο μπλε σκούρο. Εσείς τι λέτε; Μήπως να βάλω λίγο χρώμα και εκεί;



Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πουαντερίτσα μου για το δωράκι της ....


Καθώς και την Κατερίνα, Handmade with love για την ευκαιρία που μου δίνει να γνωρίσω το scrapbooking.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Βραβείο Χρυσού Blog!

Καλημέρα σας! Τι διάστημα που έλειπα διακοπές η φίλη μου η Χρύσα μου έστειλε ένα απρόσμενο δωράκι! Το βραβείο του Χρυσού Blog!!! Την ευχαριστώ πάρα πολύ!



Έτσι και γω με τη σειρά μου πρέπει να δώσω το βραβείο σε 10 Blog! Ποιό να πρωτοδιαλέξω άραγε; Νομίζω πως όλοι το αξίζουμε το βραβείο αυτό για τις προσπάθειές μας και μόνο!!

Λοιπόν λοιπόν αποφάσισα να μη ξεχωρίσω κανένα και απλά να δώσω από ένα βραβείο σε όλους /όλες όσους διαβάσουν την ανάρτηση μου! Μπράβο σας!!!!!

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Τελείωσαν οι διακοπές μας.........

Καλησπέρα σε όλους . Γυρίσαμε λοιπόν και εμείς από τις διακοπές μας και προσπαθούμε να συμαζέψουμε λιγάκι! Περάσαμε υπέροχα!! Δύο μήνες διακοπές νομίζω ήταν αρκετά για να φορτιστούν οι μπαταρίες μας!

Δύο μήνες γεμάτοι βόλτες, μπάνια στη θάλασσα, κοντά σε πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα και φυσικά πλέξιμο!!

Θυμάστε το μπεμπέ κουβερτάκι που έπλεκα ? Κατάφερα να το τελειώσω επιτέλους! Το φοδράρισα, το έβαλα στο ασορτί κουτάκι του και το έστειλα στην καλή μου φίλη που μόλις γέννησε το κοριτσάκι της!

Ξετρελάθηκα και εγώ αλλά και εκείνη , μέχρι που σκέφτεται να μη το χρησιμοποιήσει για να μη χαλάσει! Φυσικά την απέτρεψα να κάνει κάτι τέτοιο!! Νομίζω πως πρέπει να τα χαιρόμαστε όλα αυτά τα χειροποίητα καλούδια. Λοιπόν σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από την κουβέρτα. Ελπίζω να σας αρέσει.


Σας εύχομαι καλό απόγευμα και Καλό μας Χειμώνα!

Το πρωτο μου βραβειο

Το πρωτο μου βραβειο
Απο την καλή μου Πουαντερί

Βραβείo

Βραβείo
Απο τη φίλη μου Μαrilise

Βραβείο

Βραβείο
Marilise σ΄ευχα ριστώ πολύ!

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας
Από τη φίλη μου ΜΑΡΗ

Βραβειο Αξιαγαπητου Blog

Βραβειο Αξιαγαπητου  Blog
Από τις φίλες μου Εύα, Βίκυ, Δημιουργία, Πουαντερί και Γαστερόπληξ

Βραβειο Χρυσου Blog

Βραβειο Χρυσου Blog
Απο τη φίλη μου Xrysa

Ενα ακομα βραβειο

Ενα ακομα  βραβειο
Απο την αξιαγάπητη φίλη μου Πουαντερι