Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΖΑΚΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΜΠΕΜΠΕ!!

Καλημέρα.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει εδώ και μέρες και περιμένω με αγωνία τον ερχομό της μικρής μου μπέμπας. Είμαι αρκετά αγχωμένη τις τελευταίες μέρες και δεν βλέπω την ώρα μέχρι που όλα θα τελειώσουν καλά! Σκέφτομαι και τον μικρό μου που είναι κολλημένος πάνω μου πως θα τα καταφέρει τις μέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο! Είμαι σίγουρη όμως πως ο μπαμπάς του και οι γονείς μου θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να περάσουν ευχάριστα οι μέρες του αυτές.

Διαβάζω τα νέα σας και λυπάμαι πολύ που δεν καταφέρνω να αφήσω κάποιο σχόλιο, ακόμα και να απαντήσω στα δικά σας. Μπαίνω κλεφτά το βραδάκι μόλις κοιμίσω τον μικρό αλλά δεν αντέχω να κάτσω πολύ ώρα μιας και ο δικός μου ύπνος είναι λίγο δύσκολος και αρκετά περιορισμένος Που θα πάει όμως... θα τη βρούμε την άκρη!! Να μη σας ζαλίζω όμως άλλο με την πολυλογία μου και να σας δείξω το ζακετάκι και το σκουφάκι που έχω τελειώσει εδώ και μέρες και μόλις σήμερα καταφέρνω να σας το παρουσιάσω.


Στα μανικάκια της ζακέτας έχω κεντήσει μικρά λουλουδάκια και στο σκουφάκι έπλεξα με το βελονάκι δυο λουλουδάκια για να το διακοσμούν! Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα και άκουσα και καλά σχόλια από τους δικούς μου! Ελπίζω να αρέσει και σε σας.

Εύχομαι στην επόμενη ανάρτηση να έχω να σας πω ευχάριστα!
Φιλιά σε όλους!

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ομολογω οτι εχω μεινει καταπληκτη απο τις δημιουργιες σου! Συγχαρητηρια! Επειδη ξεκιναω τωρα πλεξιμο,μπορεις να μου απαντησεις σε 2 ερωτησεις? Πρωτον,αν τα μωρουδιακα ειναι με βελονες και δευτερον που μπορω να βρω σχεδιακια? Δεν εχω παλια περιοδικα.. Πουλανε καπου?

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

καλή λευτεριά, με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου.

ο μικρός θα χρειαστεί λίγη φροντίδα παραπάνω με τον ερχομό της μικρής, δεν πρέπει να νιώσει παραμελημένος μέχρι να συνηθίσει, οπότε όλοι θα είστε στο πόδι, αλλά είναι για καλό, οπότε όλοι με χαρά και υπομονή θα αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις στη ζωή σας

όσο για την κολλεξιόν της μπέμπας μοντελάκι πριν γεννηθεί έχει γίνει η μπουμπού η τυχερούλα, αφού εχει χρυσοχέρα μανούλα

με το καλό κορίτσι μου, με έναν πόνο που έλεγαν κι οι παλιότεροι

φιλάκια

LL είπε...

Πάρα πολύ όμορφα !!!!! Μπράβο!!!! Εύχομαι με το καλό να υποδεχτείς την μπεμπούλα σου!!!!

kiki είπε...

Με το καλόοοοοοοοοοο! Φτάνει η ώρα ε; Άντε, με ένα πόνο και όλα θα πάνε καλά! Μην αγχώνεσαι! Το ζακετάκι και σκουφάκι είναι εντελώς κουκλίστικα! Αχ ποια κουκλίτσα θα τα φοράει σύντομα;;; Φιλιάααα!

Unknown είπε...

Γειά σου Λιτσάκι!!! Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!!! Τώρα έχεις την εμπειρία δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς!!! Ποιά είναι η τελευταία ημερομηνία που σου έδωσε ο γιατρός? Το ζακετάκι είναι καταπληκτικό καθώς και το σκουφάκι! Το ζακετάκι έχει καταπληκτικά χρώματα! Πόσο θα ήθελα και εγώ να ξέρω να πλέκω για την μικρή μου... Σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!

olivetreegirl είπε...

Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου και να χαρεί όλα τα υπέροχα που του φτιάχνεις!!! Είναι τέλεια, τα λουλουδάκια μου άρεσαν πάρα πολύ!!!

Asteri (Maria) είπε...

Με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με έναν πόνο!!
Καλά εεεεεε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!
Γεια στα χεράκια σου!

Family Art είπε...

Είναι πανέμορφα!!!!!Ενθουσιάστηκα!!!!

Family Art είπε...

Είσαι χρυσοχέρα!!!!Και με έναν πόνο !!!!!¨ολα να πάνε κατ'ευχήν!!!

πουαντερι είπε...

Αχ τι ομορφα που εγιναν!!!!
Σε σκεφτομαι τωρα αυτες τις μερες ποσο δυσκολες ειναι Λιτσα μου. Μεσα στην ζεστη και οπως λες αυτος ο υπνος, να μην βολευεσαι πουθενα, να ιδρωνεις, να θες καθε 5 λεπτα τουαλετα....αλλά κουραγιο κοντευουν οι μερες και θα εχεις αγκαλια το γλυκο πλασματακι.
Μην σκεφτεσαι τιποτα, ολα καλα θα πανε βρε ειναι η αγωνια σου που θες να τελειωνει πια ολο αυτο.
Ο μικρος θα σου λειψει πιο πολυ εσενα παρα εσυ σε αυτον γιτι δεν θα τον αφησουν ετσι οι δικοι σου.
Αντε με το καλο και περιμενω να μαθω τα ευχαριστα.

Ανώνυμος είπε...

σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις με το καλό ένα γερό μωράκι. Καλό κουράγιο

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Σας ευχαριστώ ολόψυχα για τις ευχές σας!
Nefeli η τελευταία ημερομηνία είναι 12 Αυγούστου αλλά δεν νομίζω να φτάσω μέχρι το τέλος. Ηδη η κοιλιά μου είναι χαμηλά και αρκετες φορές τη μέρα με πιάνουν λίγα πονάκια. Και απο οτι μου είπε ο γιατρός χθες, αυτό είναι καλό.

Αγαπητή ανώνυμη τα μωρουδιακά όλα εκτός απο το άσπρο το φορεματάκι είναι με βελόνες. Όσον αφορά τα σχέδια άλλα βρίσκω απο το γνωστό Raverly αλλά και απο το περιοδικό ΕΚΕΙΝΗ που κυκλοφορεί κάθε μήνα. Επίσης στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στα μαγαζια που πουλανε μαλλιά και νήματα μπορείς να βρείς ξένο τύπο σχετικό με το πλέξιμο. Ελπίζω να σε βοήθησα, οτι άλλο χρειαστείς με πολύ χαρά θα σε βοηθήσω.

Πουαντερίτσα μου τι να σου λέω τωρα!!! Αυτή η ζέστη με πεθαίνει! Είμαι σαν τη πάπια μεσα στη λίμνη.

...irida... είπε...

καλη λευτερια καλη μου .....με εναν πονο!!!!να σου ζηση και ο γιοκας σου.. οσο για τα ρουχαλακια ....πανεμορφα!!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Με το καλό να έρθει η μπεμπούλα σου, μ' έναν πόνο!!
Τι όμορφα δωράκια της ετοίμασες!!
Καλοφόρετα να της είναι!!

Ανεράιδα είπε...

Λοιπόν, σου έχω μια πρόταση.... Ξεκίνα να πλέκεις τέτοιου είδους τρισχαριτωμένα πραγματάκια, άνοιξε κι ένα λογαριασμό αρχικά στο etsy και βάρα τα στις τιμές....Είμαι σίγουρη πως θα γίνουν ανάρπαστα!! Είναι πραγματικά μοναδικά και υπέροχα!!! Με το καλό να τα φορέσει η μπεμπούλα σου!!

sweet dreams είπε...

Μανούλα είσαι πανέτοιμη.Πότε με το καλό?

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Sweet dreams καλημέρα! Μέχρι 12 Αυγούστου είναι η τελευταία ημερομηνία! Ελπίζω όμως να μη φτάσω μέχρι το τέλος!! Δεν αντέχω άλλο τη ζέστη!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Ανεραιδα καλημέρα σου!! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι!!!! Τι καλά!! Λες να έχουν επιτυχία;; Φιλιά πολλά πολλά! Αλήθεια πότε με το καλό για διακοπες;;

Irini είπε...

Είναι καταπληκτικά!! Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου και με ένα πόνο!!

Δημιουργία είπε...

Μεγεια και με χαρα.Καλο μηνα να εχεις.

sweet dreams είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Louisette είπε...

Congratulations , very very nice handwork, Lovely design blog.
Pleasure to visit it.
Greeing from Belgium, Kiss and have nice holidays.

Katerina είπε...

Είναι τέλειο, θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στη μπεμπούλα θα είναι όνειρο ;-)

sweet dreams είπε...

koyfetenio!

ΝΗΜΑΤΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ είπε...

Έχω εντυπωσιαστεί με όλα αυτά που φτιάχνεις. Είμαι fan του πλεξίματος και θα σου πώ από προμηθεύομαι νήματα σε τιμές χονδρικής και το κυριότερο μου στρίβουν σε ένα νήμα ότι ποιότητα και χρώμα θέλω σε ότι πυκνότητα το θέλω επί τόπου. Μου στέλνουν και δειγματολόγιο. www.knit.gr, facebook: Νήματα Πλεκτικής τηλ. 2102510867, Κα Νίκη Ζουμπουλίδη
Φιλάκια Πολλά και συνέχισε έτσι

Το πρωτο μου βραβειο

Το πρωτο μου βραβειο
Απο την καλή μου Πουαντερί

Βραβείo

Βραβείo
Απο τη φίλη μου Μαrilise

Βραβείο

Βραβείο
Marilise σ΄ευχα ριστώ πολύ!

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας
Από τη φίλη μου ΜΑΡΗ

Βραβειο Αξιαγαπητου Blog

Βραβειο Αξιαγαπητου  Blog
Από τις φίλες μου Εύα, Βίκυ, Δημιουργία, Πουαντερί και Γαστερόπληξ

Βραβειο Χρυσου Blog

Βραβειο Χρυσου Blog
Απο τη φίλη μου Xrysa

Ενα ακομα βραβειο

Ενα ακομα  βραβειο
Απο την αξιαγάπητη φίλη μου Πουαντερι