Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ !!

Καλημέρα καλημέρα!!
Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις ευχές και να ζητήσω συγνώμη που δεν απάντησα στα σχόλιά σας. Ανοίγω στα κλεφτά τον υπολογιστή ίσα ίσα να διαβάσω τα νέα σας!

Έχω αρκετά να σας πω και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.
Λοιπόν λοιπόν .... ξεκινήσαμε παιδικό σταθμό!!!! Τρομερή αλλαγή για τον μικρό Β. αλλά και για εμάς , ειδικά για τον μικρό που μέχρι τώρα δεν είχε " φύγει" από το σπίτι. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν όπως το περίμενα αλλά βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο προσαρμογής. Τι να σας λέω κλάμα και πάλι κλάμα. Το καλό όπως είναι οτι δεν αρνείται να πάει.... πάει αλλά με το δάκρυ κορόμηλο! Δεν προβληματίζομαι όμως γιατί δεν είμαστε οι μόνοι!!!! Αντιμετωπίσαμε και ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα με την μικρή μιας που κόλλησε μια από τις συνηθισμένες ιώσεις που κυκλοφορούν. Ευτυχώς όμως περιορίστηκε μόνο σε ρινίτιδα και γλιτώσαμε το νοσοκομείο παρα τρίχα. Το τι ξενύχτι έχω ρίξει αυτή τη βδομάδα τι να σας λέω!! Τέλος καλό όλα καλά!!

Και τώρα στις δημιουργίες μας!! Έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό ένα poncho για την μπεμπούλα! Σας δείχνω το σχέδιο μιας που ακόμα δεν το έχω τελειώσει.


Ο μικρός ζήλεψε και μου ζήτησε να του πλέξω ένα κόκκινο ζακετάκι και ένα κόκκινο σκουφάκι! Και εγώ δεν είχα άλλο από το να εκπληρώσω την επιθυμία του. Αγόρασα λοιπόν κόκκινο νήμα και ψάχνω για σχέδιο. Θα το ήθελα με πολλές πολλές κοτσίδες και σκέφτομαι να κάνω το σχέδιο που σας δείχνω παρακάτω. Τι λέτε;;

Αυτά τα νέα μας και ελπίζω σιγά σιγά να τα λέμε πιο συχνά. Πολλά φιλιά!




45 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Αααααχχχ, τι μου θύμισες!
Το σπαραξικάρδιο κλάμα τις πρώτες μέρες στον παιδικό σταθμό.
Για να σε παρηγορήσω θα σου πω, πως μόλις λίγο δικτυωθούν και αποκτήσουν παρείτσες, μετά δεν ξεκολάνε!!
Οι δημιουργίες σου πάρα πολύ όμορφες, το σχέδιο για το ζακετάκι του μικρού μου άρεσε πολύ!
Φιλιά και καλό κουράγιο!

Μαiρη είπε...

Το πως σας σκέφτομαι εσάς τις μωρομαμάδες, δε λέγεται! Παρόλα όμως τα τρεχάματά σου, βρίσκεις και χρόνο για δημιουργίες! Μπράβο!

sweet dreams είπε...

Μας ελειψες ευχομαι ολα να πανε καλα.Καλη επιτυχια στις πλεκτες δημιουργιες σου !θα θελα να ρωτησω ποιο ειναι αυτο το ωραιο περιοδικο που σου δειχνει τοσο αναλυτικα τις πλεξεις αν βρεις χρονο απαντησε μου.

Irini είπε...

Καλό Φθινόπωρο να σου ευχηθώ,υπέροχος συνδυασμός χρωμάτων και μου αρέσει πολύ η πλέξη που διάλεξες για το ζακετάκι.Περιμένω να το δω τελειωμένο,φιλιά!!!

Unknown είπε...

Μου αρέσει πολύ και το σχέδιο του πόντσο αλλά και αυτό που καταλήγεις για τον μικρούλι!!!! Υπομονή με τον μικρό θα του περάσει, τα ίδια τραβάγαμε κι εμείς στον παιδικό σταθμο!!! (Για να καταλάβεις ακόμα και τώρα που πάει πρώτη δημοτικού με κλάμα πάμε!!!!!)
Φιλιά

princess είπε...

καλως μας ήρθες...
Εγώ αυτό που έχω να ευχηθώ είναι καλή αρχή και να σου πω ότι πάντα τα παιδιά οταν αποχωρίζονται την οικογένεια τους βιώνουν μια περίεργη περίοδος αλλα είμαι σίγουρη ότι γρήγορα θα προσαρμοστεί και όλα θα πάνε πολύ πολύ καλά.
Όσον αφορά τις δημιουργίες τι να πω έχς ενθουσιαστεί!!!

πουαντερι είπε...

Περαστικα στο μωρο και μην σκας ο γιος μου οταν τον πρωτοπηγα στο νηπιο για ενα μηνα μολις μπαιναμε στην πορτα εκανε εμετο το γαλα που ειχε πιει για πρωινο.
Μεχρι πια που το σταματησα να του το δινω στο σπιτι και το επαιρνε η δασκαλα του και του το εδινε μονη της.
Καλη της ωρα, ακομα περναω να της πω μια καλημερα καθε φορα που παω σχολειο.
Θα συνηθησει ομως, εσυ μια χαρα ΤΟ ΠΑς.

Δες τα mail κατι σου εστειλα για τον μικρο....

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

κατ' αρχάς να σου ζήσει η μπεμπούλα σου, η εποχή είναι πονηρή και κρύβει πολλές ιώσεις, που θα σου τις κουβαλάει ο μικρός από τον παιδικό σταθμό, οπότε η μικρούλα θα είναι και η πιο ευάλωτη της οικογένειας, λιγάκι προσοχή θέλει και όλα περαστικά είναι.

ο μικρούλης θα προσαρμοστεί σιγά-σιγά, του ήρθαν και μαζεμένα, από μοναχοπαίδι που ήταν, τώρα όχι μόνο πρέπει να φεύγει από το σπίτι, αλλά ξέρει ότι πίσω μένετε η υπόλοιποι με το μωρό οπότε του είναι ακόμη πιο δύσκολη η αλλαγή.


όσο για τα εργόχειρα τι να πω;
τα χρώματα του πόντσο σκέτη γλύκα, όσο για το κατακόκκινο σκουφάκι του μικρούλη θα γίνει πανέμορφο με τόση δουλειά που έχεις σκοπό να βάλεις!!
φιλάκια

Η ΑΠΕΝΑΤΙ ΟΧΘΗ είπε...

Κουράγιο και δύναμη σου εύχομαι!!
Μην ανησυχείς..και τα δικά μου στην αρχή είχαν πλαντάξη στο κλάμα ,δεν πάθανε και τίποτα..
Περαστικά στην μικρούλα !!
Τα πλεκτούλια είναι υπέροχα και τα δυο !! Άντε να τα δούμε και τελειωμένα !!

my craft and art creations είπε...

καταπληκτικά και τα δύο!
έκανες πολύ καλή δουλειά .
περαστικά στην μικρούλα σου και καλό κουράγιο με τον μικρούλι σου θα το συνηθίσει τον παιδικό σταθμό και δεν θα κλαιει σε λίγο καιρό ,οπότε υπομονή.
καλημέρα και καλό μήνα!

Unknown είπε...

Καλημέρα! Καταρχήν περαστικά στη μικρούλα σου! Και εγώ φέτος έγραψα την δικιά μου σε παιδικό σταθμό και κάθε πρωί με κλάματα πηγαίνει. Άσε που δεν θέλει να περπατήσει μέχρι το παιδικό και θέλει όλο αγκαλιά. Άστα σε καταλαβαίνω απόλυτα, όμως πού θα πάει θα προσαρμοστούν. Αυτό που φτιάχνεις έχει υπέροχα χρώματα. Πολλά φιλάκια!

kiki είπε...

Ω! Αρχίσατε σταθμό! Με το καλό!
Πολύ όμορφο το νέο πλεχτούλι!

lourdi lourdaki είπε...

Καλο μηνα σου ευχομαι να εισαι γερη και δυνατη να χαιρεσαι τα λατρεμενα σου.
Και βεβαια εισαι η απαντηση στο
δεν εχω χρονο.....το σχεδειο δε τελειο.
φιλια

Ανεράιδα είπε...

Καλά, εσύ θα με κάνεις με αυτά που φτιάχνεις να ξεκινήσω το πλέξιμο (αυτό μου 'λειπε!). Υπέροχα τα πλεκτά σου!!!

Ελευθερία είπε...

εύχομαι περαστικά στη μπεμπούλα σας και καλή προσαρμογή στον μικρό σας...ξέρω υπάρχουν δυσκολίες,αλλά όλα ξεπερνιούνται!! καλή δύναμη και σε σας για τα ξενύχτια που ακολουθούν!!!!

Δημιουργία είπε...

Καθε αρχη και δυσκολη, σιγα σιγα θα μπουν ολα σε σειρα.Το σχεδιο του πλεκτου και τα χρωματα πολυ ομορφα.
Να σε ρωτησω και αν ελαβες το δωρο για να ησυχασω.

olivetreegirl είπε...

Περαστικά στη μικρή και κουράγιο με τον μικρό, δεν έχω εμπειρία αλλά από ό,τι διάβασα στα σχόλια είναι μάλλον κάτι συνηθισμένο. Κάθε αρχή και δύσκολη που λέμε...
Υπέροχο το πόντσο, αλλά και το χρώμα του μαλλιού για τον μικρό φανταστικό!!! Θέλουμε να τα δούμε μόλις τελειώσουν!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Sweet Dreams σου απαντώ γρήγορα γρήγορα! Είναι "Η εγκυκλοπαίδεια του πλεξίματος" απο τις εκδόσεις ΙΩΝ. Φιλάκια πολλά πολλά!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Κα Κατερίνα μου σας και βέβαια το έλαβα και ξετρελάθηκα!! Είναι φανταστικό... απίστευτο!!! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Ελενα καλησπέρα!! Ο μικρός μου έχει πολύ πλάκα! Λίγο σταματήσαμε το κλαμα και αρχίσαμε τις " προειδοποιήσεις" πχ." Εγώ όμως μαμά δεν θα παίξω σήμερα γιατι θα σε περιμένω να φύγουμε" και το κορυφαίο "Εγώ μαμά όμως δεν θα φάω... μόνο το ψωμάκι θα φάω". Το τι γέλιο ρίχνουμε τι να σου λέω. Φιλιά πολλά πολλά!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Κα Μαίρη αυτή την περίοδο θα ήθελα η μέρα να έιχε λίγες ώρες παραπάνω!!! Δε μου φτάνουν οι 24!!! Φιλάκια.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Irini μόλις τα τελείώσω.... Θα τα " εκθέσω" γιατί μέχρι να τελειώωωωωσουν...... !!!!! Πολλά φιλιά!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Μaria Z δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!! Χαρά στην υπομονή σου!! Φιλάκια πολλά!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Princess η αλήθεια είναι πως πάμε πολύ καλύτερα αυτή τη βδομάδα!! Δεν έχουμε προσαρμοστεί ακόμα ... αλλά τα πάμε πολύ καλύτερα! Φιλάκια!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Πουαντερίτσα μου το σχέδιο είναι καταπληκτικό!!! και μάλλον αυτό θα επιλέξω!! Ευχαριστώ πολύ πολύ! Φιλάκια πολλά σε σένα και στα μικρά σου!!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Γαστερόπληξ καλημέρα!! Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου! Φιλάκια πολλά!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Καλημέρα Χρυσά Στάχυα!! Σίγουρα θα χρειαστώ κουράγιο και πολύ δύναμη! Μόλις τα τελειώσω θα σας τα δείξω σίγουρα, ελπίζω μόνο να μην αργήσω και πολύ. Φιλάκια πολλά πολλά!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Μy art and craft creations έχεις δίκιο, ο μικρός ήδη τα πάει πολύ καλύτερα με τον παιδικό! Σταματήσαμε να κλαίμε και απλά επιβεβαιώνουμε οτι η μαμά δεν θα αργήσει να τον πάρει στο σπίτι! Φιλιά πολλά!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Nefelaki καλημέρα! Εμείς σταματήσαμε το κλάμα.... αν και καμια μέρα μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν αρνηθηκε να πάει, έχει ξεπεράσει κατα πολύ το "σοκ" αυτό. Το μόνο που κάνει είναι να μη δέχετε το φαγητό και να θέλει να τρώει μόνο το ψωμί! Καλό είναι και αυτό! Ελπίζω πολύ σύντομα να σταματήσουν και τα δικά σας κλάματα! Φιλιά πολλά!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Κικί μου ευχαριστώ πολύ πολύ! Φιλιά πολλά σου στέλνω!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Lourdi καλημέρα! Η αλήθεια είναι πως αυτή την περίοδο θα ήθελα η μέρα να έχει μερικές ώρες ακόμα!!Δε μου φτάνουν οι 24!!! φιλάκια πολλα.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Ανεράιδα μου είναι τόσο υπέροχα αυτά που δημιουργείς που είμαι σίγουρη πως και στο πλέξιμο θα είσαι ξεχωριστή και μοναδική! Φιλιά πολλά!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Eleftheria ευτυχώς ξεπεράσαμε την ίωση! Λίγες μέρες ακόμα μέχρι να ξεκινήσουμε τα εμβόλια! Όσο για τα ξενύχτια.... είναι πολλά!! Τα φιλιά μου!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

ολιβάκι τώρα πλέκο το δευτερο μέρος απο το πόντσο!! Ευχομαι να ξεκινήσω σύντομα και το ζακετάκι του μικρού και να σας τα δείξω!! Φιλάκια πολλά!

dhmhtra είπε...

Ολες μου τις ευχές ...και για τη μπεμπούλα σου αλλά και για το μικρό που ξεκίνησε το σταθμό.
Το πλεκτό σου τέλειο, φοβερά χρώματα και σχέδια.
Φιλιά

marilise είπε...

μας έλειψες , υπέροχα νέα περιμένω φωτογραφίες απο το ζακετάκι με το σκουφάκι του κανούριου μαθητή !!!!!

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ είπε...

Λιτσα μου ... ποτε θα σε δω ?????????

drosostalitsa είπε...

Τυχερή η τζουτζούκα με τέτοια μανούλα!!! όλο ομορφιές είσαι!

Καλό Σαβ/κο

Ανώνυμος είπε...

σε ζηλεύω, γεια σου φίλη μου, τι με συμβουλεύεις σαν ..εντελώς αρχάρια για το πλέξιμο? οταν βρω χρόνο θα κοιτάξω καλύτερα το ιστολόγιο σου, συγχαρητήρια

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Drosostalitsa σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Φιλάκια!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Mosaicista Appassoniata καλώς σε βρήκα!!! Το πλέξιμο για μένα λειτουργεί σαν ένα είδους " ηρεμιστικό "!!! Θέλει φαντασία και υπομονή! Και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει... να είσαι σίγουρη. Μόνο και μόνο που θα είναι απο τα χεράκια σου θα σημαίνει πολλά!!!!΄Φιλιά και καλό ΣΚ!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Mosaicista Appassoniata καλώς σε βρήκα!!! Το πλέξιμο για μένα λειτουργεί σαν ένα είδους " ηρεμιστικό "!!! Θέλει φαντασία και υπομονή! Και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει... να είσαι σίγουρη. Μόνο και μόνο που θα είναι απο τα χεράκια σου θα σημαίνει πολλά!!!!΄Φιλιά και καλό ΣΚ!!

sweet dreams είπε...

ευχαριστω πολυ !ευχομαι να το βρω φιλακια

neli είπε...

πολυ ομορφο αυτο που φτιαχνεις στη μικρη σου και τα χρωματα μαρεσουν παρα πολυ.
Σας ζηλευω ολες εσας που μπορειτε να δειτε ενα σχεδιο και να το φτιαξετε εγω ξερω μονο τα βασικα και τα περισσοτερα που κανω ειναι με το βελονακι που τα καταφερνω καλυτερα.

Alkistis είπε...

Καλησπέρα!
Συγχαρητήρια για το ταλέντο σου στο πλέξιμο! Πραγματικά είναι μοναδικό!!! Αυτό που με εντυπωσίασε είναι το πόντζο της μπεμπούλας σου και θα ήθελα αν γίνεται να μου πεις πως το τρόπο πλεξίματος για να επιχειρήσω να κάνω κι εγώ ένα στην δική μου αν και δεν νομίζω να τα καταφέρω!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!! Με εκτίμηση Άλκηστις

Το πρωτο μου βραβειο

Το πρωτο μου βραβειο
Απο την καλή μου Πουαντερί

Βραβείo

Βραβείo
Απο τη φίλη μου Μαrilise

Βραβείο

Βραβείο
Marilise σ΄ευχα ριστώ πολύ!

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας
Από τη φίλη μου ΜΑΡΗ

Βραβειο Αξιαγαπητου Blog

Βραβειο Αξιαγαπητου  Blog
Από τις φίλες μου Εύα, Βίκυ, Δημιουργία, Πουαντερί και Γαστερόπληξ

Βραβειο Χρυσου Blog

Βραβειο Χρυσου Blog
Απο τη φίλη μου Xrysa

Ενα ακομα βραβειο

Ενα ακομα  βραβειο
Απο την αξιαγάπητη φίλη μου Πουαντερι