Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Βάψιμο.....τέλος!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Γιατί λέτε εσείς.....μα φυσικά γιατί τελείωσε το βάψιμο του σπιτιού μας και γιατί μετά από πολύ κούραση και ξενύχτι , μπήκαν όλα στη θέση τους. Αφού πρώτα πλύθηκαν ,ξεσκονίστηκαν,γυαλίστηκαν κτλ!

Δε θα μπορούσα να τα τελειώσω όλα τόσο γρήγορα αν δεν είχα και τη βοήθεια της μανούλας μου!! Μανούλα σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Και φυσικά τη βοήθεια του μπαμπά μου που μου κρέμασε τους πίνακες και που μου κρατούσε τον μικρό τα πρωινά για να καθαρίζω! Μπαμπά μου και εσένα σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Ο Μανώλης μόνο τη γλίτωσε!! Δικαιολογημένος όμως μιας και αυτή την περίοδο έχει αρκετή δουλεία και μας γυρίζει πολύ κουρασμένος και αργά!!! Δε μπορώ να πω όμως ...έβαλε και αυτός το χεράκι του!Στη τσέπη αν καταλάβατε μιας και αποφασίσαμε να κάνουμε μια καλή ανανέωση στο σπίτι μας!!!

Σας δείχνω φωτό από την κουζίνα μου και το μικρό καθιστικό. Είναι ενιαίος ο χώρος και εκεί περνάμε τις περισσότερες ώρες μας.



Τα παιχνίδια του μικρού πρώτα πρώτα!!! Τι να πω έχει σημαδέψει όλα τα ντουλάπια από τις βόλτες με το αυτοκίνητο!! Όσο για το αλογάκι .....κανένα σχόλιο!!!! Η φωτογραφία της κουζίνας δεν βγήκε καλή και ξέμεινα και από μπαταρία στη φωτογραφική μηχανή. Δεν πειράζει όμως στην επόμενη ανάρτηση θα σας δείξω και τους πίνακες που αγοράσαμε για την εσωτερική σκάλα και για το σαλόνι μας! Δε θέλω σχόλια για τη σιδερώστρα.....

Αυτά τα λουλουδάκια στον τοίχο είναι αυτοκόλλητα. Τα κολλάς πολύ εύκολα και το καλό είναι ότι δεν αφήνουν κανένα σημάδι στον τοίχο αν τα βαρεθείς και θελήσεις να τα βγάλεις. Τα αγόρασα από το Jumbo. Θα βρείτε διάφορα σχέδια και σε πολύ καλή τιμή. Περίπου 2 με 3 ευρώ το πακέτο και για όλα τα γούστα.

Όσο για τις γατούλες πάνω στο τζάκι ένα θα σας πω... οι καλύτερες φίλες του μικρού Βασίλη.Κάθε πρωί πιάνουν την κουβέντα.... ο μικρός δηλαδή, μιας και έχει ενθουσιαστεί πάρα πολύ μαζί τους. Το κλάμα το ρίξαμε όταν τις κρεμάσαμε μιας και τις ήθελε να τις έχει αγκαλιά. Γέλιο εμείς...κλάμα ο Βασίλης , είδα και έπαθα μέχρι να του εξηγήσω και φυσικά να καταλάβει ότι μόνο τις βλέπουμε και ότι δεν είναι παιχνίδι για να παίξουμε.

Η βεραντοταράτσα μας έμεινε μόνο. Θέλουμε να αλλάξουμε τις παλιές γλάστρες και να ανανεώσουμε λίγο τα φυτά μας. Ελπίζω ότι από βδομάδα θα την έχουμε τελειώσει.

Λοιπόν σας περιμένω για καφεδάκι! Φιλιά πολλά και καλό σας βράδυ.

20 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Υπέροχο το έκανες, και η κόρη μου αγόρασε κάτι τέτοια για να τα βάλει όταν βάψει, νοικοκυρά σαν κι εσένα.Όμορφο και ζωντανό το χρώμα μπράβο σου.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

@ Αχτίδα

Σας ευχαριστώ πολύ. Μπορεί να κουράστηκα αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο. Καλό σας βράδυ.

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

πολύ όμορφο έγινε το σπιτάκι σου, δροσερό και νεανικό, πολλά φιλιά καλο σαββατοκύριακο

IZA είπε...

Ωραία ιδέα για το καφεδάκι. `Εχει γίνει τόσο ωραίος ο χώρος! Κι εγώ έχω βάλει μια παρόμοια απόχρωση στην κουζίνα μου. Μ' αρέσει αυτό το πράσινο γιατί σου δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ηρεμίας. Τα λουλούδια πολύ ωραία ιδέα. Θα πάω να πάρω κι εγώ.

πουαντερι είπε...

Καλη ξεκουραση τωρα και να απολαυσεις το εργο σου!!!!!!

Τα λουλουδια με εχουν ξετρελανει, ειναι πολυ ωραια!!!!
εχεις δωρακι απο μενα περνα να το παρεις.

Marina είπε...

Τι τέλεια χρώματα! Σου ανοίγει η καρδιά βλέποντας τα! Τα λουλούδια είναι επίσης σούπερ!!! Μου έδωσες πολύ ωραία ιδέα για να διακοσμίσω το δωμάτιο των κοριτσιών μου που το έβαψα πέρσι-με τα χεράκια μου και του αντρούλη μου- και δεν έχω ακόμα στολίσει τους τοιχούς με τίποτα!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Καλή μου Γαστερόπληξ τη χρειαζόμαστε λίγη δροσια!!Χαλάλι και η κούραση και το ξενύχτι.Πολλά φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Ιζα έχουμε καφεδάκι για όλα τα γούστα!! Όσο για τα λουλούδια θα δείς τι όμορφα που θα διακοσμήσουν το χώρο.Το λαχανί και το τυρκουάζ είναι τα αγαπημένα μου χρώματα.Φιλιά πολλά και καλό σου βράδυ.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Και μου αρεσουν τα δώρα Πουαντερίτσα μου!!!!! Έρχομαι αμέσως να το πάρω!!! Πότε θα έρθεις για καφεδάκι? σε περιμένω σύντομα. Φιλιά πολλά σε σένα και στα ζουζούνια σου.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Μαρίνα γεία σου! Είναι πολύ ώραία ιδέα και χωίσ φθορές στους τοίχους. Καλό Σαββατοκύριακο.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Με γεια και χαρά να το χαρείς και να το απολαύσεις τώρα!!
Κουκλί το έκανες!!
Καλή ξεκούραση και καλό ΣΚ!!

kiki είπε...

Ωωωωω! Τι όμορφα παλ χρωματάκια! Πολύ ευχάριστο περιβάλλον! Μπράβο που ξεμπέρδεψες! Δεν θα σου κάνει καρδιά να βγαίνεις από κει τώρα!
ΟΙ γατούλες και τα λουλουδάκια, οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

Δημιουργία είπε...

Κουκλα το κανατε το σπιτικο σας.Καλολερωτο και καλο καλοκαιρι να εχετε.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Έλενα ευχαριστώ πολύ!Τώρα απολαμβάνω ακριβώς όπως το είπες...Καλή εβδομάδα και καλό σου βράδυ.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Κικί έχεις δίκιο.Οι λεπτομέρειες τελικά κάνουν τη διαφορά.Φιλιά πολλά και καλό βράδυ.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Κα Κατερίνα ευχαριστώ πολύ. Σήμερα φτιάξαμε και την ταράτσα μας και ανανεώσαμε γλάστρες και λουλούδια.Έγιναν όλα πολύ όμορφα. Καλό σας βράδυ.

Dorothy είπε...

Πολύ όμορφο έγινε! Τα λουλούδια είναι τέλεια, μου μπήκε τώρα η ιδέα να βάλω κι εγώ σ'έναν από τους τοίχους του δωματίου μου! Καλό μήνα!

Aspa είπε...

Φανταστικό χρώμα! Δροσερό, φρέσκο, φιλικό! Να το χαρείτε :))

GURU είπε...

Γειά σας. Είμαι καινούρια στην Blogoγειτονιά σας! Πολύ γουστόζικο το σπιτάκι σου!!! Να είστε καλά να το χαίρεστε!!!

Louisette είπε...

Lovely , i love cour green on your Waal; Have a nice day, and holiday,
Greeting From Belgium
Louisette love scrap, golden retriever, cats

Το πρωτο μου βραβειο

Το πρωτο μου βραβειο
Απο την καλή μου Πουαντερί

Βραβείo

Βραβείo
Απο τη φίλη μου Μαrilise

Βραβείο

Βραβείο
Marilise σ΄ευχα ριστώ πολύ!

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας
Από τη φίλη μου ΜΑΡΗ

Βραβειο Αξιαγαπητου Blog

Βραβειο Αξιαγαπητου  Blog
Από τις φίλες μου Εύα, Βίκυ, Δημιουργία, Πουαντερί και Γαστερόπληξ

Βραβειο Χρυσου Blog

Βραβειο Χρυσου Blog
Απο τη φίλη μου Xrysa

Ενα ακομα βραβειο

Ενα ακομα  βραβειο
Απο την αξιαγάπητη φίλη μου Πουαντερι