Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Σανδαλοκατάσταση!!!!!

Πως πάτε με τη ζέστη!! Εγώ πάντως δεν την αντέχω!! Όλη μέρα είμαστε κλεισμένοι με το μικρό στο σπίτι και ξεμυτίζουμε το απόγευμα για την καθιερωμένη μας βόλτα στο πάρκο!! Κουβαδάκια, φτιαράκια ,χαλικάκια και δεν συμμαζεύεται!!! Τι να σας λέω τώρα, ξεκινάμε άσπροι άσπροι με τα καθαρά μας ρούχα και γυρίζουμε κατάμαυροι μέσα στη σκόνη!! Τι να κάνουμε όμως πρέπει να εκτονωθεί κάπως το μικρούλι μου!! Υποσχέθηκα όμως πως θα ξεκινήσουμε τα μπάνια στη θάλασσα από εβδομάδα!! Νομίζω ότι ήρθε η ώρα!!

Λοιπόν πριν από δύο εβδομάδες πήγα με την Λυγία την ξαδέλφη μου στο κέντρο! Ψωνίσαμε σανδάλια και σαγιονάρες και υποσχέθηκα να τα διακοσμήσω με χάντρες! ψωνίσαμε και τις χάντρες και καταλήξαμε να πίνουμε καφεδάκι στη Πλάκα! Περάσαμε τέλεια, εγώ ειδικά το είχα πολύ ανάγκη!


Στρώθηκα στη δουλειά και να το αποτέλεσμα! Νομίζω ότι έγιναν καταπληκτικά τα σανδάλια της! Σε χρώμα χρυσό με πέτρες πράσινες και χρυσαφί χάντρες!! Έβαλα και λίγες πέρλες φιστκί και το αποτέλεσμα είναι αυτό! Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία από τις σαγιονάρες γιατί με το που τις έφτιαξα ήρθε και τις πήρε!! Έχει όμως η Άσπα - Μια καλή μια ανάποδη, που ήταν μαζί μας εκείνο το βράδυ και θα τη ζητήσω να σας δείξω τις δημιουργίες μου!


Τώρα έχω ξεκινήσει ένα ζευγάρι πέδιλά δικά μου και μόλις τα τελειώσω θα σας δείξω το αποτέλεσμα!

Με τις χάντρες που περίσσεψαν της έφτιαξα δύο βραχιολάκια δεμένα σε δέρμα στην απόχρωση του πέδιλου και της σαγιονάρας! Ελπίζω να σας αρέσουν!



Σας δείχνω και μερικές φωτογραφίες του μικρού μου Βασίλη από την παιδική χαρά!


Αφού ξεθεωθήκαμε στο παιχνίδι, καταλήξαμε στην κούνια που παραλίγο να μας πάρει και ο ύπνος!! Τον κουνάει η μαμά μου!! Ελπίζω να βλέπετε τα χέρια του και να καταλαβαίνεται όταν μιλάω για σκόνη και χαλικάκια!!χι χι χιΕδώ φαίνεται πιο καλά σε τι κατάσταση φεύγουμε από το πάρκο κάθε απόγευμα!

Φιλιά πολλά και καλό σας βράδυ!

30 σχόλια:

Benikos place είπε...

Καλημέρα! Ζηλεύουμε που έχει ζέστη. Εδώ στο Βερολίνο ο καιρός δεν ξεπέρασε χτες τους 20 βαθμούς και σήμερα έπεσε πάλι η θερμοκρασία. Βρέχει κιόλας. Πολύ ωραία τα σανδάλια με τις χάντρες. Β.

L είπε...

Ξαδερφούλα τα σανδάλια και οι σαγιονάρες δεν παίζονται!! Ειδικά τα σανδάλια είναι μοναδικά!! Φοβερή έμπνευση! Είναι λες και βγήκανε δεν ξέρω και γω από ποιο οίκο μόδας!!! Χίλια ευχαριστώ!! Όσο για τα βραχιόλια τι να πω! Θεϊκά! Ετοιμάζομαι για τρελό λανσάρισμα!! Κάτι πρέπει να κάνουμε με το ταλέντο σου! Επίσης πρέπει να σου βρούμε και trademark..!! Μη μας κλέψουν το copyright!! Για φέτος το καλοκαίρι έχω τα απόλυτα υποδήματα για μέρα και νύχτα! Είσαι φοβερή!!! Φιλάκια!!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Καλημέρα και απο Ελλάδα! Εδώ σήμερα έχει 34 με 36 βαθμούς! Αρκετά υψηλή θερμοκρασία θα έλεγα για αρχες Ιουνίου!Πανέμορφο το καλοαίρι αλλά ορισμένες φορές η ζέστη είναι ανυπόφορη!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Είπαμε Λυγιάκι θα αφήσω την οργάνωση επάνω σου!! Φιλάκια πολλά και ακλή συνέχεια στη δουλίτσα σου!!

kiki είπε...

Πολύ όμορφα διακοσμημένα τα πεδιλα, αλλά πιο ωραίος είναι ο μπόμπιρας! Καλέ τι κουκλάκι είναι αυτό; Φτου φτου!

Margo είπε...

Καταπληκτικά τα σανδάλια μπράβο σου και η ιδέα για τα βραχιόλια πολύ έξυπνη!
Όσο για το μικρό όλα τα λεφτά:))
Καλημέρα!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ξετρελάθηκα με τα βραχιόλια και την..... φάτσα του μικρούλη σου!!
Είναι και πολύ φατσούλα, γλύκας!
Να τον χαίρεσαι!!!

olivetreegirl είπε...

Ά, μα είναι πανέμορφα!!! Μπράβο, φανταστική δουλειά! Όσο για τον μικρούλη τι να πω, πραγματικό κουκλάκι! Να τον χαίρεσαι!!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Κικί μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Όσο για τον μπόμπιρα... τι να σου λέω τώρα! Σκέτο διαολάκι! Φιλιά πολλά!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Margo να είσαι καλά! Όλα τα λεφτά πραγματικά! Αυτη τη στιγμή χορεύει ο μικρός με τα ζουζούνια!! Όπως καταλαβαίνεις δεν τα πάμε καθόλου καλά με τον ύπνο! Καλό σου απόγευμα.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Έλενα καλησπέρα, τα βραχιολάκια χάνουν πολύ στη φωτογραφία, πραγματικά είναι μούρλια! Η φατσούλα του μικρού Βασίλη είναι για φίλημα και για τσίμπιμα! Τον έχω κατσιάσει τον καημένο! Όταν καταλαβαίνει οτι πάω για φίλημα αρχίζει και τρέχει!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Ολιβάκι ευχαριστώ πολύ! Τελικά είχαν πολύ δουλειά! Αλλα το αποτέλεσμα βγηκε πολύ καλό! Φιλιά πολλά και καλό απόγευμα

Dorothy είπε...

Πολύ όμορφα τα σανδάλια και τα βραχιόλια, μπράβο σου. Ο μικρός είναι ένας κούκλος :)

Δημιουργία είπε...

Παρα πολυ ομορφα και γουστοζικα τα πεδιλα και τα βραχιολακια. Ο μικρος σου κουκλι σκετο. Και ασε το παιδι να παιζει με τα χωματα οσο θελει! Που να εβλεπες τα δικα μου που επαιζαν με κοκκινοχωμα στον αφτιαχτο -τοτε- δρομο μας! Θελω να σε ρωτησω κατι, αν μπορεις να μου πεις απο που προμηθευεσαι χαντρες και διακοσμητικα (οπως αυτα που ειχες χρησιμοποιησει στα προσκλητηρια της βαφτισης, σταυρουδακια, μοτιφακια κλπ)? Σ'ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

ηλακάτη είπε...

πολύ όμορφα έγιναν και τα σανδάλια και τα βραχιολάκια, όσο για τον πιτσιρικά, ΆΨΟΓΟΣ.
αν σου δείξω πως γύριζαν οι κόρες μου από το πάρκο, θα έλεγες πεντακάθαρο το μπόμπιρα σου, αλλά έλα που αν τις δημοσιεύσω θα ψάχνουμε για γαμπρους και δε θα πλησιάζει κανείς αν δει την τρέλα που μας δέρνει χαχαχααααα......

πολλά φιλιά, δώσε και μερικά διαρκείας στον μικρούλη....να τρέχει....

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Dorothy καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ!
Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της μέρας!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Κα Κατερίνα καλημέρα! δεν υποφέρουν μόνο τα χαλικάκια αλλα και οι γλάστρες της βεράντας μας, μιας και ο μικρός τις σκαλίζει συνέχεια!! Εκεί να δείτε μαυρίλα! τι να κάνω όμως τον αφήνω γιατι πρέπει κάπως να εκτονωθεί!! Λοιπόν όλα αυτα που είδατε τα προμηθεύτηκα απο τη Diva στη Λεωχάρους 6 στο κέντρο.Εκει θα βρείτε τα πάντα και πολύ μεγάλη ποικιλία σε χάντρες, μεταλλικά στοιχεία κτλ. Τώρα τελευταία όμως χάντρες αγοράζω και απο την Anna Kiasofska στην οδό Κολωκοτρώνη 52 στον 1ο όροφο.Είναι λίγο πιο φτήνη αλλά εκεί θα βρείτε αποκλειστικά χαντρες. Οτι άλλες πληροφορίες θέλετε πείτε μου. Καλή σας μέρα.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Ηλακατη χρειάζεται και λίγη τρέλα στις μέρες μας! Νομίζω οτι είναι απαραίτητη! Φιλιά πολλά και σε σένα και καλή σου μέρα.

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ είπε...

εγω ειχα την τυχη να τα δω κι απο κοντα , οποτε μπορω να πω πως ηταν εξαιρετικα , αλλα και χθες ωραια περασαμε ε?e

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Τέλεια...τέλεια περάσαμε Ασπούλα! Αυτή η ώρα βρε παιδί μου περνάει πολύ γρήγορα!Φιλάκια πολλά πολλά.

Aspa είπε...

Τα σανδάλια είναι υπέροχα αλλά ακόμα πιο υπέροχος είναι ο Βασίλης! Σε καταλαβαίνω, κι εμείς κάπως έτσι γυρνάμε έτσι από το πάρκο! Καλό Σαββατοκύριακο!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Aspa με το που μπαίνουμε σπίτι μετά το πάρκο πάμε κατευθείαν για "απολύμανση" τι χαλικάκια κουβαλάμε τι άμμο... καταλαβαίνεις εξάλλου! Εκει ξεκινά το δεύτερο μαρτύριο γιατι δε θέλει να βγεί απο τη μπανιέρα!!Το πρώτο το περνάμε στο πάρκο γιατι απλά δε θέλει να φύγει!! Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο.

ΣΜΑΡΩ είπε...

Είσαι ο ορισμός της "χρυσοχέρας"!!! Τέτοια σανδάλια και βραχιόλια τα πουλάνε πανάκριβα στα νησιά για παράδειγμα....Μπράβο σου! Εντάξει, για το μικρό, τα σχόλια περιττεύουν, τέτοιο ζωγραφιστό κουκλί που είναι!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Σμαρω ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Η αλήθεια είναι πως όταν τα βλέπουν στη βιτρίνα δεν τους νοιάζει η τιμή αλλά όταν σου ζητάν να τους τα φτιάξεις παραξενεύονται!!! Λίγοι είναι αυτοί που εκτιμούν το χειροποίητο!!! Όσο για το μικρό....σήμερα κάναμε το πρώτο μας μπάνιο και μας άκουσε όλη η παραλία!!! Δε θέλαμε βλέπεις να βγούμε απο τη θάλασσα!! Καλό σου απόγευμα.

creationsbyeve είπε...

υπέροχα τα σανδάλια!!!!και τα βραχιολάκια γλύκα!!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

μη μου κατηγορείς το ζουζούνι, άψογο τον βρίσκω τον τυπάκο, άνδρας....

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Εύα ευχαριστώ πολύ πολύ!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Γαστεροπληξ είμαστε άνδρες με τα όλα μας!! Τι να σου λέω ...... Φιλιά πολλά.

xristiana xristodoulou είπε...

Πολύ όμορφα σανδάλια και η ιδέα με τα βραχιολάκια είναι επίσης πολύ καλή! Η ξαδέλφη σου είναι τελικά τυχερή! Έχει πρόσβαση στην καλύτερη σχεδιάστρια ;ο)
Όσο για τον πιτσιρικά.... είναι ένας κούκλος! Να είσαι καλά να τον χαίρεσαι!
Καλή σου μέρα!

drosostalitsa είπε...

Πω πω είναι πανέμορφα!!! Μπράβο χρυσοχέρα μου!

Να έχεις μια όμορφη μέρα!
Φιλάκια ***

Το πρωτο μου βραβειο

Το πρωτο μου βραβειο
Απο την καλή μου Πουαντερί

Βραβείo

Βραβείo
Απο τη φίλη μου Μαrilise

Βραβείο

Βραβείο
Marilise σ΄ευχα ριστώ πολύ!

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας

Βραβείο Ζωηρής Φαντασίας
Από τη φίλη μου ΜΑΡΗ

Βραβειο Αξιαγαπητου Blog

Βραβειο Αξιαγαπητου  Blog
Από τις φίλες μου Εύα, Βίκυ, Δημιουργία, Πουαντερί και Γαστερόπληξ

Βραβειο Χρυσου Blog

Βραβειο Χρυσου Blog
Απο τη φίλη μου Xrysa

Ενα ακομα βραβειο

Ενα ακομα  βραβειο
Απο την αξιαγάπητη φίλη μου Πουαντερι